Osynlig tandställning

Raka tänder med osynlig tandreglering
för vuxna

PÅ BARA NÅGRA VECKOR

Om osynlig tandställning

Raka tänder med genomskinliga tandskenor för ungdomar och vuxna.

Trångställningar av mild och moderat grad kan åtgärdas på bara 6-20 veckor med osynlig tandställning. Ställningen är en avtagbar skena i genomskinlig plast som gör att man slipper räls under lång tid samt skrubbsåren man brukar få med metalltråden.

Pris för osynlig tandställning

Priset varierar beroende på antalet besök som görs samt grad av trångställning och kan därav bli lägre om det är en mindre behandling.
Pris för Invisalign:

En käke: fr 25000kr
Två käkar: fr 45000kr

 

 

Hur fungerar det?

Under första besöket görs en utredning där vi bland annat fotograferar för att ta reda på om det är lämpligt att bettet behandlas. Vi gör avtryck av båda käkar, för att sedan ge dig en tunn skena som du ska använda mellan 22-24 timmar i sträck per dygn. Efter en till två veckor har man normalt sett vant sig vid skenan och man börjar även se skillnad på tändernas position. Man ser den successiva förändringen i munnen och har full kontroll över hur tänderna kommer se ut.

Finns det några bieffekter/komplikationer med skenan?

Jämfört med metalltråd på tänderna är Invisalign en skonsam och mild behandling som inte påfrestar tänderna med lika stora krafter. Behandlingen medför därför inga risker för nerv- eller tandköttsskador.

Skötsel av skenan

Du erhåller en box av oss som skenan ska förvaras i. Skenan ska dagligen tvättas med kallt vatten, tandborste och tvål. Observera att den absolut inte får utsättas för varmvatten då den lätt deformeras. Eftersom det finns risk för att den kommer bort ska den heller inte lindas in i papper.

inman-aligner

Många av våra patienter har länge varit fundersamma kring sina sneda tänder, särskilt framtänderna, utan att veta att det lätt kan korrigeras på relativt kort tid. Hos oss får du konsultation för Invisalign Aligner där vi för dialog kring dina behov och vad som bäst passar dig. Tveka inte att ringa in för mer information.

Hur Invisalign Fungerar

Dessa tre enkla steg kan leda dig till ditt helt nya leende.

1

Boka en konsultation hos oss

Fortsättningen på din resa börjar med en konsultation med en av våra specialistortodontister och certifierade Invisalign-leverantörer. Med hjälp av vår iTero Element Scanner kommer vi att ta en snabb och exakt 3D-skanning av dina tänder, kartlägga en skräddarsydd behandlingsplan och visa dig hur ditt nya leende skulle se ut.

2

Ta emot och acceptera din skräddarsydda behandlingsplan

När du hämtar dina första skräddarsydda aligners kommer vi att se till att de passar bra, diskutera dina bekymmer och informera dig om vad du kan förvänta dig. Du kommer att bära dina aligners varje dag och ta ut dem endast när du äter eller dricker. Du kommer att träffa oss var 6 till 8 veckor för att kontrollera dina framsteg och hämta ditt nästa set av aligners.

3

Le bredare än någonsin med ditt nya vackra leende

Ditt Invisalign-behandling är avslutad, grattis! Nu behöver du bara behålla det nya leendet du älskar med skräddarsydda retainers. Din Invisalign-leverantör kommer att ge dig specifika instruktioner om hur ofta du behöver bära dina.

Hitta om du är kandidaten.

För trångt mellan tänderna när det finns för lite utrymme i käken för att alla tänder ska passa normalt.

För glest mellan tänderna när det finns för mycket utrymme i käken.

Korsbett uppstår när över- och underkäken är felriktade, vilket resulterar i att tänderna i överkäken biter inne i de motsvarande tänderna i underkäken, oavsett om de är framtänder eller sidotänder.

Djupt bett när tänderna i överkäken överlappar betydligt med tänderna i underkäken.

Underbett när mandibulära framtänder sticker ut bortom maxillära framtänder, vanligtvis på grund av underutveckling i överkäken, överutveckling i underkäken eller både och.

Prisgaranti

At Linnet Tandläkarcenter, vi prioriterar både prisvänlighet och kvalitet i våra tjänster. Vår prisgaranti säkerställer att våra klienter får tydliga och konkurrenskraftiga priser för alla tandvårdsbehandlingar. Vi förstår vikten av ekonomiska överväganden när det gäller tandvård, vilket är varför vi strävar efter att erbjuda rättvisa och rimliga priser utan att kompromissa med kvaliteten på våra tjänster. Oavsett om du behöver rutinkontroller, kosmetisk tandvård eller komplexa ingrepp kan du lita på att våra avgifter återspeglar värdet av den expertvård du kommer att få.

Utöver vårt åtagande för rimliga priser är Linnet Tandläkarcenter dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativ tandvård som är skräddarsydd efter varje patients unika behov. Vårt team av erfarna professionella brinner för att leverera behandlingar av hög kvalitet med hjälp av den senaste teknologin och de senaste metoderna. Från det ögonblick du kliver in på vår klinik kan du förvänta dig personlig uppmärksamhet och omfattande vård som prioriterar din komfort och tillfredsställelse. Med Linnet Tandläkarcenter kan du vara trygg i vetskapen om att du är i goda händer och får den bästa möjliga tandvården till ett överkomligt pris.

3