Om du har tandläkarskräck och

psykiska svårigheter att genomgå en
tandbehandling är det viktigt

ATT DU KÄNNER TILLIT OCH TRYGGHET NÄR DU BESÖKER OSS

Om du har tandläkarskräck och psykiska svårigheter att genomgå en tandbehandling är det viktigt att du känner tillit och trygghet när du besöker oss.

Med samtalsterapi kan vi åstadkomma detta. Det är viktigt att du meddelar oss om din tandvårdsrädsla så att vi är väl förberedda på det.

Från att du kommer in till oss och väntar på behandling ska du bemötas av professionell personal i fräscha lokaler med en blandning av tilltalande färger, oansträngd ljussättning och avslappnad musik i bakgrunden. Vi har skapat en harmonisk och lugn miljö i våra lokaler så att patienterna ska känna sig lugna och avslappnade.

Vid första besöket får du bekanta dig med personalen och omgivningen. Om du så önskar får du känna på att sitta i tandläkarstolen. Vi samtalar om vårt arbetssätt och våra verktyg, helt och hållet i din tempo. Du ska känna att du har kontrollen och kan starta och stoppa behandlingen närhelst du önskar.

samstell

Känner du att du är redo bokar vi en fullständig undersökning, varefter vi gör en individuell behandlingsplan helt enligt dina villkor